Cum formatul emisiunii nu-i permite decat scheme blitzs de dans si nici nu-I acopera ca venit necesitatile materiale, balerina a prestat o vreme ca animatoare in Cristal Club. Cu toate ca era platita preferential, vedeta de la Prima TV nu a ramas in colectivul de dansatori ai clubului datorita atmosferei ostile de invidie pe care era nevoita sa o suporte in vestiarele dansatorilor care nu o considerau cu nimic mai sus decat ei.

Oana a avut un motiv in plus sa caute ceva mai bun si a gasit tocmai in Ibiza un club in care sa faca animatie pe durata verii, devenind in scurt timp vedeta localului. Se pare insa ca munca pe meleaguri straine nu prea i-a priit. Intoarsa din nou in tara la rutina din studiourile Prima TV, Oana a fost surprinsa de paparazzi ATAC in timp ce era escortata de prietenul ei la un service situat pe Valea Cascadelor.

Dansatoarea nu mai avea nimic din stralucirea care a urcat-o in topul unui site care avea ca obiectiv aflarea celor mai dorite femei din Romania. Probabil ca de vina erau oboseala si noptile nedormite, muncind in clubul din Ibiza. Asta nu scuza cu nimic iesirea pe strada in stilul trezirea din pat. Prietenul ei s-a aratat grijuliu facand pe bodyguardul in timp ce conducea o masina cu un gabarit mult mai mic decat al iubitei sale, inchizand unghiurile in curbe si avand grija ca masina acesteia, un Volkswaggen Polo, ce parea sa aiba probleme cu directia, sa nu fie lovita sau sa loveasca pe altcineva. Dupa patru ore pe care le-a petrecut singura asteptand in service, bebelusa a plecat de aceasta data in siguranta catre sediul Kiss FM.