Ce poate fi mai uimitor si socant pentru orice crestin crescut in ideea de onestitate decat sa ia act de infidelitatea unei femei insarcinate?!

Fara niciun fel de indoiala, subiectul fierbinte al saptamanii care se incheie a fost cazul Romanita Iovan. Fara doar si poate, pozele explicite publicate in revista Ciao au reusit sa socheze pe toata lumea, indiferent ca este vorba despre oameni cu aplecare catre povesti mondene sau nu.

Pentru ca ce poate fi mai uimitor pentru orice crestin crescut in ideea de onestitate decat sa ia act de infidelitatea unei femei insarcinate, care mai are doar cateva zile si aduce pe lume primul ei copil si care pana mai acum vreo cateva luni se vaita ca a picat nenorocirea pe viata ei de familie din pricina unui hot de duzina?! Din pacate, Romanita nu poate avea scuza faptului ca e o ratacire a tineretii, fiindca nu mai este de mult timp vreo adolescenta care traieste primii fiori ai iubirii. Nici vreo nefericita in casnicie nu am putea spune ca este, mai ales ca, dupa cum se stie, l-a vrut cu tot dinadinsul pe Adrian Iovan de barbat si ea insasi i-a strecurat un biletel cu numarul ei de telefon in buzunarul hainei de pilot, atunci cand, in urma cu vreo patru ani, l-a zarit in aeronava care urma sa o transporte in nu-stiu-ce colt de lume.

L-a luat de barbat cu nunta mare, cu toata pompa posibila, a povestit tuturor cat de fericita este ca si-a implinit visul de a se marita (cu un om onorabil, nu asa, cu oricine), iar la evenimentele mondene la care participau nu l-a scos niciodata pe domul Iovan din "iubire", de parca omul nici nu avea si el un prenume si uite ca "iubire, iubire", dar viata bate filmul! si filmul evenimentelor nu este deloc unul care sa bucure pe cineva, chiar daca neimplicat direct in poveste.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.