Fosta balerina nu a uitat de piruetele artistice, insa eschibitiile pe motoare ii dau batai de cap
Desi planuieste sa inceapa o viata noua in America, alaturi de viitorul sau sot, Gabriel Trifu, iar pregatirile pentru nunta ii ocupa cea mai mare parte a timpului, Catrinel Sandu nu intentioneaza sa renunte la proiectele sale profesionale din Romania. Dimpotriva, la scurt timp dupa incheierea campaniei Fresh Star, vedeta s-a implicat in realizarea unei noi product ii de lifestyle la postul National TV. Emisiunea prezentata de Catrinel se numeste Jolie Jolie si va debuta in aceasta sambata, tema centrala reprezenta nd-o esteticul prezent in orice domeniu: de la moda, cosmetica si ingrijire la decoratiuni interioare, masini si motociclete.

Apropo de acestea din urma, aflata la filmari pentru emisiune, Catrinel si-a pus flexibilitatea la incercare, insa jongleriile nu i-au tinut prea mult: Am cazut de pe un scuter si m-am ales cu cateva vanatai urate, pentru ca scuterul a aterizat peste mine, dar sper sa-mi treaca repede!. In legatura cu nunta sa, Catrinel ne-a declarat ca nu isi doreste sa o transforme intr-un eveniment monden: Am invitat doar prietenii apropiati, nu ne dorim ceva public. La petrecerea de la Intercontinental vor fi prezente, totusi, si persoane din showbiz, si din lumea sportului: Roxana de la Trident, Gina Pistol, Amalia si Ilie Nastase, Mihai Leu cu sotia, Aurelian si Monica Temisan, si ei recent casatoriti.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.