REGASIRE. De mai bine de trei luni, Adina Halas a reluat o poveste de dragoste mai veche. Blonda a revenit in bratele lui Andrei, iubitul sau de acum patru ani. Reintalnirea a fost intamplatoare, dar fructuoasa.
Din primul moment cei doi s-au mutat impreuna si au inceput sa-si faca planuri de casatorie. Pana una alta, sustin apropiatii, au petrecut doua saptamani de vis in Palma de Mallorca, Ibiza si Amsterdam. Tanarul i-a facut cadou de impacare iubitei sale bilete la concertul Madonnei din capitala olandeza si intrari la cele mai in voga petreceri ale verii.

Andrei are 28 de ani si detine propria afacere. Cei doi au mai incercat sa puna bazele unei relatii in urma cu patru ani insa nu a mers. Imediat dupa despartire Adina l-a cunoscut pe Ionut, fost membru al trupei 4U, pe care l-a parasit dupa ani buni pentru un alt barbat. Povestea cu acesta din urma s-a transformat intr-o adevarata aventura. Insurat, cu copii, el nu a primit acordul familiei sa traiasca alaturi de blonda. Ea si-a gasit insa alinarea in bratele lui Andrei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.