TOLERANT. Adrian Iovan pare sa fi trecut peste aventura Romanitei cu Radu Popa. Sotii Iovan au iesit, ieri dupa-amiaza, impreuna din casa, pentru prima oara, dupa ce revista "Ciao!" a publicat fotografiile-bomba cu ea sarutandu-l patimas pe tanarul jurnalist. Romanita si sotul ei au fost, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, sa caute o doica pentru copilul inca nenascut.

Surse din anturajul familiei ne-au marturisit ca celebra creatoare de moda si-a salvat casnicia sustinand ipoteza uluitoare emisa in editia de ieri a ziarului "Averea", si anume ca s-a iubit cu Popa, doar ca amantul (care investiga cazul "Crima din Primaverii") sa nu-l mai atace pe Adrian la OTV. Si Iovan a acceptat!
Astfel, ieri dupa-amiaza, in jurul orei 14.25, ei au plecat cu Mercedesul lui Adrian din cartierul Primaverii catre zona Stefan cel Mare. Cei doi au oprit pe strada Cantaretul Macarie, la nr. 4, unde se afla sediul Agentiei "Mary Poppins Family".

Au zabovit acolo aproximativ 30 de minute, dupa care au iesit la brat! (foto 1-4) Grijuliu cu sotia insarcinata in luna a opta, Adrian Iovan i-a deschis galant portiera din dreapta masinii parcate vizavi de agentie, dupa care el a urcat la volan si s-au intors la resedinta familiei. Doar Romanita a ramas acasa (foto 5), intrucat sotul a mai avut de facut un drum. La ora 15.40, acesta s-a oprit in luxosul cartier francez, la complexul "La Club" (foto 6). Dupa cinci minute, a parasit locatia respectiva si a revenit acasa, unde il astepta sotia.

S-au interesat de o doica

Din informatiile noastre, la Agentia "Mary Poppins Family" sotii Iovan au cerut sa li se recomande o doica, care sa se ingrijeasca de micutul Albert, dupa ce acesta va aparea pe lume. Romanita a avut si o pretentie: bona sa fie mai in varsta, nicidecum o tanara, care - afirma creatoarea de moda - n-ar avea chipurile suficienta experienta.

Coincidente halucinante

Intre micutul Albert Adrian, pe care Romanita il poarta in pantece, si victima sotului ei, Bogdan Iancu, tanarul de 27 de ani, impuscat in cap in octombrie 2005 in vila familiei Iovan, exista o serie de coincidente socante:

Bogdan Iancu a murit in noaptea de 5 spre 6 octombrie 2005, iar micutul Albert Adrian se va naste in jurul aceleiasi date;

Romanita a declarat intr-un interviu ca si-ar dori ca Albert sa fie blond, cu ochii albastri, asa cum arata si Iancu;

Victima lui Adrian Iovan are, de asemenea, doua prenume (Bogdan Florin, acesta din urma nefiind cunoscut pana azi), iar numele complet ale celor doi contin cate 17 litere;

Si casnicia parintilor lui Bogdan Iancu a avut de suferit la nasterea copilului. Tatal lui Iancu a divortat de sotie imediat dupa nasterea copilului, avand dubii ca baiatul este al lui;

Inainte sa moara impuscat in casa familiei Iovan, Bogdan Iancu a lucrat in Germania, tara unde sotul Romanitei se afla (efectuand o cursa TAROM pe ruta Bucuresti-Frankfurt si retur), in momentul in care a aflat din revista "Ciao!" si ziarul "Averea" despre aventura Romanitei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.