Luni seara, la un eveniment al Fundatiei "Salvati Copiii", Peter Imre a venit, cum era si normal, insotit de proaspata sa sotie, Marina.
Cei doi s-au comportat ca niste soti indragostiti numai atunci cind se uita presa la ei. In acele momente, Peter isi lua protector consoarta pe dupa umeri si o privea tandru. Insa, dupa aceea, uita total sa fie atent si grijuliu. La un moment dat, in sala si-a facut aparitia, radioasa, Diana Lascarescu insotita de Dan Sucu. In clipa in care a vazut-o, Marinei i-a cazut fata, iar Imre a ramas cu ochii pironiti la fosta iubita, pret de citeva secunde.

Sesizind ridicolul situatiei, Marina i-a spus sotului ca e mai bine sa plece si asa a si facut, lasindu-l singur la petrecere. Chiar daca, intr-o ordine fireasca a lucrurilor, trebuia s-o urmeze, gasind o scuza plauzibila, Imre al nostru a ramas pina la finalul evenimentului, neputind sa n-o priveasca pe furis, de citeva ori, pe fosta sa iubita.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.