Artista a declarat ca omul de afaceri este interesat ca fostei iubite sa-i mearga bine si in prezent
Dupa o relatie care a durat aproape zece ani, idila dintre Anna Lesko si omul de afaceri Irinel Columbeanu s-a terminat subit, desi cuplul dadea semne ca va ajunge in fata altarului. Chiar daca nu era singura femeie din viata lui Irinel, Anna nu a fost niciodata deranjata de acest lucru. Artista a aceptat sa vorbeasca in exclusivitate pentru ATAC despre relatia lor: Eu cu Irinel am avut o relatie extrem de frumoasa, care s-a terminat in conditii amicale. Ne intalnim si acum si stam de vorba, ne respectam. El este foarte preocupat ca mie sa-mi fie bine, si eu sa-i fie lui bine. Avem o relatie ca doi oameni maturi.

Artista a mai spus ca a ignorat faptul ca iubitul sau de atunci ar fi putut avea si alte aventuri: Nu m-am interesat niciodata de celelalte femei ale lui deoarece eu am fost tot timpul in centrul atentiei, daca m-as fi simtit neglijata poate ca ma interesam ce se intampla, dar nu a fost cazul, deoarece intotdeauna el mi-a demonstrat ca eu sunt cea mai importanta.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.