Vedeta a fost facuta cu ou si cu otet la telefon de nevasta unui om de afaceri intrucat aceasta iese cu sotul sau

Vedetei Playboy si actritei de telenovele, Nicoleta Luciu, nu pare a-i lipsi ceva. Vedeta se bucura de o cariera in televiziune, de o alta abia inceputa promitator in muzica, urcand chiar si pe o scena a unui festival ca cel al Callatisului. Emisiunile si aparitiile pe sticla televiziunilor ii incarca agenda, ca sa nu mai vorbim de scenaristii si regizorii care o au permanent in vizor la distributii atunci cand pun la copt vreo noua placinta in cuptorul de la Acasa TV.

Imaginea sexy a a trustului Media Pro vine deja ca o garantie a succesului, fiind deja la a doua aparitie in postura de actrita pentru o alta productie care se anunta a fi un nou record de vizionare in randul gospodinelor devoratoare de telenovele. Nici in viata sentimentala nu pare sa-i mearga rau, aceasta bucurandu-se de o relatie stabila si plina de rasfaturi din partea iubitului sau Zsolt Csergo. Oricine ar spune ca este de ajuns. Ce i-ar mai lipsi Nicoletei? Oricat de bine i-ar merge, pentru Nicoleta Luciu este insa loc si de mai bine.

Vechile naravuri sunt cat se poate de actuale, sex-simbolului par sa nu-i ajunga iahturile si excursiile oferite de Zsolt. Succesul si titulatura o obliga sa calce in strachini, iar asta se aude in cele din urma. Conform declaratiilor unui martor ocular, aflat pe terasa Hotelului Hilton, in urma cu aproximativ o saptamana, sotia unui om de afaceri a facut-o cu ou si cu otet la telefon pe Nicoleta Luciu, incercand sa o determine pe aceasta sa-i lase barbatul in pace. Cel disputat atat de aprig se numeste Sebastian si este unul din patronii clubului Down Town, pentru care se pare ca vedeta a facut o pasiune.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.