TARDIV. Prezentatoarea recunoaste ca despartirea de televiziunea care a consacrat-o s-a produs din vina ei si a admis ca boss-ul din "Pache Protopopescu" a tratat-o ca pe un copil rasfatat.

Dupa numirea sa oficiala in functia de director al postului "Romantica", Teo Trandafir si-a facut, luni seara, si prezentarea "pe sticla" in cadrul emisiunii "100%", realizata de Robert Turcescu. Vedeta a profitat de aceasta ocazie pentru a-si recunoaste vina in "divortul" de Pro TV, marturisind ca plecarea ei a fost declansata de o toana puerila.

"Domnul Adrian Sarbu mi-a dat o lectie. M-a dat afara ca pe un copil razgaiat. Dupa ce am parasit Pro TV-ul, in viata mea a urmat o etapa ca o boala", a declarat prezentatoarea. Teo a marturisit, de asemenea, ca a refuzat oferta Antenei 1 pentru ca ar fi trebuit sa concureze direct cu Pro TV, lucru imposibil de realizat in viziunea ei: "Nimeni nu se poate pune cu Pro TV-ul. Trebuie sa fii nebun sa crezi ca poti sa te intreci cu o astfel de televiziune".

Pentru aceasta afirmatie, Teo a fost taxata de Robert Turcescu, care i-a atras atentia ca nu are tocmai o atitudine fireasca pentru o persoana care trebuie sa managerieze un post de televiziune ca "Romantica" ce face parte din trustul Media TV.
Vedeta si-a mentinut insa punctul de vedere, spunand ca Pro TV-ul va ramane in continuare casa ei. "Nu am nimic sa reprosez domnului Sarbu, ba dimpotriva. El m-a facut o stea de televiziune. Sarbu este de 1.000 de ori mai destept decat mine", a spus Teo.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.