Nasuri si buze sparte, pumni dati anapoda, injuraturi cat se poate de pitoresti si orgolii ranite. Asta am putut viziona la emisiunea "Stele verzi", difuzata la PRO TV duminica seara. Cel mai mediatizat meci al serii a fost cel dintre coregraful Cornel Pasat si binecunoscutul George Vintila. Ambele vedete au fost pregatite pentru acest meci "de zile mari" de fostul campion mondial la box Leonard Doroftei. Pariurile au cazut in favoarea lui Vintila, declarat favorit.

Zarurile fiind aruncate, fiecare si-a facut aparitia in ring cu surle si trambite, cu declaratii incendiare, si, pentru ca este saptamana iubirii, cu iubitele la brat. Cornel Pasat, alaturi de impozanta Oana Roman, iar George Vintila, cu ispititoarea Cosmina Pasarin… si cu o casca de protectie, de-abia mai vedea bietul om. Toate bune si frumoase pana a batut gongul de incepere a meciului. Dar surpriza! Pasat s-a dovedit mult mai abil decat Vintila in carat "scatoalce", reusind sa-l puna la pamant pe George de cateva ori si sa-i intoarca casca la spate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.