Membrii trupei Abba s-au reunit pentru prima oara in mod public dupa 20 de ani, la premiera in Suedia a musical-ului "Mamma Mia!", care foloseste mai multe piese ale lor, transmite BBC online. Spectacolul, care a devenit un fenomen global, este jucat acum si in limba suedeza si include hituri Abba precum "Super Trouper", "SOS" si "Dancing Queen". Bjorn Ulvaeus, unul dintre cei patru membri ai trupei, alaturi de Benny Andersson, Agnetha Faltskog si Anni-Frid Lyngstad, a tradus in suedeza versurile melodiilor formatiei, care au fost scrise si inregistrate in engleza.

Musical-ul, a carui actiune se petrece pe o mica insula greceasca, are ca personaje principale o tanara si mama ei - o femeie foarte independenta care si-a crescut singura copilul. Spectacolul este jucat in prezent pe 14 scene din lume, printre care New York si Londra, cu turnee la Toronto, Madrid si in Coreea de Sud. Peste 20 de milioane de persoane au vazut show-ul. Abba a vandut peste 350 de milioane de albume pe plan international inainte de a se destrama, in anii '80.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.