COMPETITIE. Weekendul care tocmai a trecut a marcat inceputul unei noi competitii in viata de noapte bucuresteana: cine cheltuieste mai mult, cine face cea mai mare nota de plata.

Locul desfasurarii: Clubul Bamboo, cel mai in voga club de noapte bucurestean, cu o capacitate de peste 5.000 de persoane. Competitorii: mezinul Al Habtoor, fiul seicului Khalaf Al Habtoor (2.3 miliarde de euro, avere estimata de "Forbes"), aflat pentru cateva zile in Romania alaturi de mai multi prieteni de-ai sai din Dubai, si "Poponet" (aproximativ 24 de ani), un tanar binecunoscut in lumea mondena bucuresteana, fiul omului de afaceri Ion Maticiuc.

Despre "Poponet", "Averea" a scris nu cu mult timp in urma ca a primit de la tatal sau un Ferrari rosu, asta pe langa cele trei masini (Porsche, Mercedes, Maseratti) pe care le mai avea.

"Poponet" a iesit pe locul doi in lupta cu arabii, insa iubita sa, Corina Zugravu (medalion) e mandra de el
Bamboo si au inceput sa comande. Doar sampanie. Este, evident, si cea mai scumpa bautura. Zece dintr-un foc. Sticlele au fost aduse la masa in sir indian de zece fete, foarte sexy, (probabil animatoarele clubului). Fiecare fata tinea sampania in mana, ridicata in sus, ca sa se vada artificiile legate de gura sticlei. Acest ritual s-a desfasurat cu muzica din club data incet. Dupa ce comanda a fost lasata la masa, Al Habtoor Junior a executat un dans semitribal, probabil un dans al bucuriei, al implinirii.

Brusc, muzica din club s-a schimbat si s-a pus o melodie arabeasca cu influente house, preferata arabului.
La masa din dreapta arabului era "Poponet" cu suita sa. Se vedea clar ca acesta avea gusturi mai rafinate, cel putin in ceea ce priveste partea feminina. Tanarul nu a lasat garda jos si a lansat si el o comanda: sampanie Crystal Matusalem - o sticla gigant de 3 litri, care costa 75 de milioane. Mai multe sticle, prima comanda. Nu le-a picat foarte bine "seicilor", care au acceptat provocarea. Si au mai comandat zece sticle. "Poponet" a reactionat prompt. A mai comandat si el zece sticle. Si tot asa. Lumea din club era innebunita, spectacolul fiind unul pe care cu siguranta nu-l vezi des.

Totalul serii. Podiumul. Locul intai, Al Habtoor. Nota de plata: 295.200.000 lei, adica 8.200 de euro. Locul doi, "Poponet" cu 190.800.000 lei, adica 5.300 de euro. Sambata seara, lucrurile s-au desfasurat aproape la fel, insa cu mai putina "forta" din partea lui "Poponet".
Arabii au avut o nota de 273.600.000 lei, adica 7.600 de euro, iar reprezentantul nostru o nota de doar 46.800.000 lei, adica 1.300. Revenind insa, poate pentru "Poponet" razboiul nu este chiar pierdut. Lupta continua probabil.

Cert este insa ca arabii cred ca si-ar fi dorit mai mult sa fie pe locul doi la note, dar sa aiba manechinele lui Maticiuc Jr.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.