Metoda. Jumatatea atacantului UTA reuseste sa se mentina in clasamentele de frumusete, folosind masti cosmetice cu ulei de masline si facand regulat fitness

Iubita fotbalistului Bogdan Mara, Dana Gheorghe, este la 39 de ani una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Blonda reuseste sa devanseze in preferintele publicului masculin multe alte vedete autohtone, mult mai tinere decat ea. Jumatatea lui Mara ne-a deconspirat reteta frumusetii sale longevive: uleiul de masline. "Folosesc in mastile cosmetice ulei de masline, miere si galbenus de ou. La asta se adauga un regim de viata sanatos si echilibrat. Merg de cateva ori pe saptamana la sala, iar uneori alerg in aer liber", ne-a marturisit blonda, fost manechin de profesie. Dana a pozat de curand in revista "High Life" alaturi de iubita lui Marius Nicolae, Cristina Vasilescu, si a lui Ianis Zicu, Mihaela Tudor.

In afara calitatilor sale fizice de invidiat, pe care le intretine cu sedinte de fitness si masti cu ulei de masline, blonda mai are un as in maneca atunci cand vine vorba de "subjugarea" partenerului ei. E vorba de talentul ei culinar. Dana este o maestra a bucatariei, gatind cu placere pentru atacantul UTA. "Lui Bogdan, care e un mare gurmand, ii plac in mod deosebit ciorbele. Si mai ales cele albe, cu smantana", ne-a marturisit jumatatea blonda a fotbalistului. Se pare ca harnicia este unul dintre secretele frumusetii Danei, care este pasionata de activitati casnice.

Se gandesc la un copil

De doi ani de cand este iubita lui Bogdan, Dana s-a obisnuit sa calatoreasca dintr-un oras in altul, in functie de cum schimba iubitul ei echipele. De asemenea, si-a facut multe prietene printre sotiile altor fotbalisti si, foarte important, s-a obisnuit si cu regimul strict dinaintea meciurilor. "Stiu ca inaintea unor partide se recomanda abstinenta sexuala. Noi incercam si uneori ne si reuseste", rade superba blonda. Cu toate ca nu au luat nicio decizie in acest sens, Dana si Bogdan recunosc ca s-au gandit si la posibilitatea de a avea un copil.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.