Interpreta personajul principal din filmul "Margo", Cristina Cioran, a avut parte in timpul filmarilor de citeva momente de suspans neprevazute in scenariu. Cei care au avut curiozitatea sa mai vada filmul dupa ce cronicarii il demolasera inca din timpul conferintei de presa au retinut, probabil, scena: Margo urca un perete abrupt de stinca, pe o scara din lemn si fringhie. Decorul este autentic, fara aportul scenografiei, treptele pe munte existind undeva intr-un sat, linga Herculane. Autentica a fost si spaima actritei, care nu s-a incumetat sa escaladeze muntele.

Abia cind regizorul i-a propus sa apeleze la o dublura, Cristina si-a luat inima in dinti si a executat scena ce presupunea curajul unui alpinist. Si Paula Chirila, prietena ei din film, a beneficiat de o supradoza de adrenalina: intr-una dintre scene trebuia sa ramina suspendata pe un pod care se balansa peste un hau ce ii dadea ameteli. Actrita a facut atac de panica in timpul turnarii scenei, care, din nefericire, a fost taiata la montaj. Si mai trist, pentru ambele actrite, este faptul ca filmul regizorului Ion Carmazan, pe ansamblu, este o mare nereusita.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.