Cine spune ca Simona Patruleasa este o femeie frumoasa are dreptate, numai ca, la ea, inteligenta este invers proportionala cu frumusetea. Prezentind un eveniment monden, vedeta stirilor sportive de la Antena 1 a oferit un recital al lipsei de profesionalism si al gafelor evidente. Primul lucru care a amuzat copios asistenta a fost acela ca stirista a uitat sa-si inchida microfonul si publicul a putut sa asculte, cu lux de amanunte cum povestea manechinelor, in culise, ca nu si-a terminat machiajul, ca trebuie sa sune pe cineva, probabil iubitul, ca nu-i sta bine rochia si alte mizilicuri tipic feminine.

Toate aceste "vorbe de duh" s-au auzit pret de citeva minute, in timp ce manechinele se pregateau sa defileze pe scena. Insa, cind vedeta de televiziune a trebuit sa faca pe gazda si sa prezinte, au inceput adevaratele probleme. N-a stiut sa citeasca, s-a bilbiit, s-a incurcat, a sarit rinduri, s-a impiedicat si, usor jenata, a cautat sprijin la fetele din jur. Dupa cum se vede, bruneta, careia ii plac barbatii cu multi bani, se descurca destul de greu fara prompter.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.