Povestea Nataschei Kampusch, austriaca in virsta de 18 ani care a fost rapita la zece ani si sechestrata timp de opt, va deveni film. Iar cea care va interpreta rolul adolescentei traumatizate de incredibila experienta prin care a trecut va fi actrita americana Scarlett Johansson.

Motivul principal al acestei alegeri il constituie asemanarea dintre cele doua tinere, ambele blonde si cu ochii albastri. Conform publicatiei britanice Daily Mail, Nataschei i s-ar fi oferit pina in prezent peste un milion si jumatate de euro pentru drepturile ecranizarii cumplitei povesti a carei protagonista a fost. Intre studiourile de la Hollywood s-a declansat un adevarat razboi pentru realizarea unui film despre viata Nataschei. Chiar agentul ei, Dietmar Ecker, a precizat ca, pina in prezent, au primit oferte in acest sens din partea a 30 de companii cinematografice internationale. Deocamdata, singurul lucru stabilit cu certitudine este ca Scarlett va da viata acestui personaj de exceptie.

Cit o priveste pe tinara Natascha, de cind a reusit sa fuga din pivnita unde a fost sechestrata, viata ei sociala a devenit extrem de tumultuoasa. Saptamina viitoare se va afla la New York, pentru ceremonia Women`s World Awards, in cadrul careia se premiaza in fiecare an femeile deosebite, cu realizari extraordinare. Acolo, Natascha va primi o distinctie speciala, care ii va fi inminata de catre Mihail Gorbaciov.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.