Cantareata si sotul ei sunt protagonistii celui mai nou film produs de ei, "El Cantante", prezentat la inceputul saptamanii in cadrul Festivalului International de Film de la Toronto.

Jennifer Lopez, care joaca alaturi de Marc Anthony, este producatorul acestui film, care reda povestea vietii lui Hector Lavoe (Marc Anthony), un cantaret portorican care vine in America in cautarea celebritatii. Newyorkezii se indragostesc de muzica lui Lavoe, care gaseste in America nu numai celebritatea, ci si dragostea vietii lui, pe Puchi (Jennifer Lopez). Aceasta il ajuta sa creeze un stil care combina influentele portoricane cu cele americane, rezultatul fiind muzica salsa. La cei 36 de ani, Lopez spune ca nu i-a fost greu sa lucreze alaturi de sotul ei.

"Am lucrat impreuna intr-o maniera cat se poate de profesionista. Am mai lucrat impreuna si inainte si nu este nicio problema pentru noi sa ne concentram asupra proiectelor in care suntem implicati impreuna. Faptul ca formam o familie si dincolo de platourile de filmare nu a fost niciodata un impediment in munca noastra", spune Lopez.

Nici Marc Anthony nu este impotriva ideii de a lucra alaturi de sotia sa, el declarand ca are astfel oportunitatea de a se apropia mai mult de ea, de a explora fiecare latura a personalitatii ei.
Noutatea pe care cele doua vedete au remarcat-o a fost decizia juriului de a proiecta in cadrul prestigiosului festival pelicula "El Cantante".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.