SCHIMBARE. La un anumit interval de timp, vedetele obisnuiesc sa-si schimbe look-ul si foarte bine fac. Iata ca un loc de intalnire al vedetelor care raspund provocarilor de a-si schimba imaginea este emisiunea Oanei Cuzino. Cristina Rus, Dana Rogoz sau actritele din noile telenovele de la Acasa TV au fost invitate sa participe la emisiunea "Stilul Oana Cuzino", de la PRO TV.

In noul sezon realizatoarea emisiunii propune schimbari radicale de look, retete trendy de frumusete si ingrijire si un stil de viata sanatos, dar modern tuturor vedetelor care vor sa fie in pas cu tendintele. Dupa ce s-a plimbat prin tara cu caravana "Dansez pentru tine" Cristina Rus va povesti, in cadrul emisiunii, totul despre stilul ei de viata si, mai ales, despre pregatirile intense de care a avut parte inainte de lansarea spectaculoasa de care a avut parte noul ei album. Si Dana Rogoz a raspuns provocarii Oanei Cuzino si a lasat un stilist italian de renume sa o tunda dupa ultimele tendinte in domeniu. Prima editie a emisiunii va fi difuzata pe 16 septembrie, de la ora 18.00.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.