E tanara (26 de ani), castiga bine din muzica, este genul de bombshell din zona Britney Spears sau Christina Aguilera, insa are o problema.

Faima ii cam sperie pe barbati. O cheama Jessica Simpson si este divortata! Acum, dupa ce s-a despartit de Nick Lachey, cu care a aparut in reality-show-ul "Newlyweds" (proaspat casatoriti) de la MTV, Jessica spune ca barbatii fug de ea. Prezenta in show-ul celebrei Ellen DeGeneres, cantareata a spus: "De fiecare data cand incep o relatie, totul se termina prost, deoarece relatia cu pricina apare imediat in presa. Sunt genul de femeie care ii sperie pe barbati". Cat despre titlul noului disc, "A Public Affair", Jessica a declarat ca s-a inspirat dintr-un documentar despre viata lui Brigitte Bardot.

"Dupa ce am vazut cum a trait ea, adica tot timpul in atentia presei, am considerat ca e cel mai bun titlu de album. ca si titlu atrage intr-un fel. Este o smecherie lansata pentru public sa cumpere acest album. Asa cum se stie, sexul vinde, iar un titlu atragator nu poate fi decat un magnet", a adaugat cantareata. Cat despre posibilii petitori, Jessica a promis, in direct, in timpul emisiunii lui DeGeneres, ca va fi "o fata cuminte".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.