"Multa sanatate, ca restul le mai cumparam, domnule presedinte!", se aude o voce din popor. Nucleul multimii nu-l mai constituie, de data aceasta, alegatorii de rand, ci vedetele si oamenii de afaceri, politicienii si intelectualii. Basescu isi croieste cu greu drum printre ei si face opriri bruste: la pieptul lui Florin Piersic, in stransoarea mainilor Corinei Chiriac sau la bratul Andreei Marin.

Invitatul special al Televiziunii Romane la evenimentul aniversar TVR 50 ocoleste mancarea si bauturile fine, dar nu si discutiile de umplutura. "Cand mi se aude doar vocea, par nervos, dar nu este asa. Starea mea naturala nu e enervarea. Daca mi s-ar putea vedea chipul, in timp ce vorbesc la telefon, s-ar vedea ca nu sunt deloc nervos", marturiseste presedintele. Venit fara sotie la evenimentul TVR, Basescu are timp si de un mic flirt. Andreea Marin il ia de brat si ii face o confidenta: "Misiunea mea in seara aceasta este sa stau lipita de dumneavoastra".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.