Pregatirile de nunta au intrat in linie dreapta. Vedeta tv Catrinel Sandu si tenismanul Gabriel Trifu vor avea cununia civila pe 5 octombrie, la Primaria sectorului 3. Insusi primarul Liviu Negoita va fi cel care va oficializa relatia dintre cei doi.

Cununia religioasa va avea loc la Biserica Domnita Balasa, iar slujba va fi tinuta de parintele Manole, duhovnicul lui Catrinel, de care aceasta s-a atasat inca din copilarie. Rochia de mireasa va fi un cadou de nunta din partea Casei Christianne Philippe, a carei imagine este Catrinel, de o buna bucata de vreme. Bairamul se va dezlantui in Sala Ronda a Intercontinentalului, apoi, dupa un scurt ragaz, insurateii vor zbura in tarile calde, la Miami, in Florida. Luna de miere se va consuma, cu tot exotismul de rigoare, in Caraibe. Am obtinut toate aceste detalii chiar de la mireasa, semn ca, spre deosebire de altii, n-o bintuie niciun fel de spaime legate de presa!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.