Satula de toate acuzele din presa referitoare la aventurile ei cu tot felul de barbati, inclusiv un coleg de la Realitatea, Melania Medeleanu sustine ca nu si-a inselat sotul. Prietenii vedetei cred ca informatiile aparute in presa ar fi putut fi inventate de colegii din televiziune, gelosi fiind pe ascensiunea rapida a ei si pe faptul ca a avut mai multe burse afara. Dupa despartirea de Melania, solistul trupei Taxi, Dan Teodorescu, si-a gasit rapid fericirea alaturi de o actrita insipida, Paloma.

De altfel, timpul incarcat al stiristei si faptul ca sta foarte mult la pupitrul stirilor a fost unul dintre motivele care au dus la separarea celor doi. Melania a recunoscut ca nu a mai fost timp fizic de comunicare, iar lucrul acesta distruge o relatie fie ea destul de puternica. Cu Dan a ramas intr-o relatie de prietenie si se ajuta mult unul pe altul. Dupa ce s-a operat de curind de apendicita si a fost in spital cinci zile, Melania l-a vizitat pe Dan si chiar l-a ajutat sa treaca peste acest lucru. Jurnalista de la Realitatea TV face in momentul de fata cursuri de spaniola, placindu-i foarte mult Spania. Dan Teodorescu lucreaza la un viitor disc, care va fi foarte bun si special, spun prietenii trupei. In viata Melaniei nu exista deocamdata niciun barbat, ci doar profesia.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.