NECONVENTIONAL. Gina Pistol si Nicola au o relatie cat se poate de serioasa, in ciuda pronosticurilor date de gurile rele.

Desi a declarat ca nu se va mai muta niciodata cu un barbat pana nu va purta verigheta, blonda a inceput sa petreaca din ce in ce mai multe nopti in locuinta iubitului ei.

Bunul mers al relatiei are se pare secretul sau. Potrivit unor apropiati ai cuplului, cei doi folosesc fel de fel de tertipuri pentru a mentine treaz focul pasiunii. Iar cel mai eficient este distanta. Recent, Gina a acceptat propunerea unei prietene de a face o mica excursie la Severin. Zis si facut. Cele doua si-au strans bagajele si au plecat sa-i viziteze pe parintii amicei. Unul dintre motivele pentru care vedeta a facut acest pas a fost intentia de a crea o pauza intre ea si iubitul ei, cu gandul ca revederea va fi cu mult mai placuta. Desi a spus ca lipseste un week-end, ea s-a intors acasa dupa cinci zile. In tot acest timp, nici unul dintre ei nu a "incins" telefonul, iar rezultatul a fost exact conform asteptarilor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.