NECONVENTIONAL. Gina Pistol si Nicola au o relatie cat se poate de serioasa, in ciuda pronosticurilor date de gurile rele.

Desi a declarat ca nu se va mai muta niciodata cu un barbat pana nu va purta verigheta, blonda a inceput sa petreaca din ce in ce mai multe nopti in locuinta iubitului ei.

Citeste si:

Bunul mers al relatiei are se pare secretul sau. Potrivit unor apropiati ai cuplului, cei doi folosesc fel de fel de tertipuri pentru a mentine treaz focul pasiunii. Iar cel mai eficient este distanta. Recent, Gina a acceptat propunerea unei prietene de a face o mica excursie la Severin. Zis si facut. Cele doua si-au strans bagajele si au plecat sa-i viziteze pe parintii amicei. Unul dintre motivele pentru care vedeta a facut acest pas a fost intentia de a crea o pauza intre ea si iubitul ei, cu gandul ca revederea va fi cu mult mai placuta. Desi a spus ca lipseste un week-end, ea s-a intors acasa dupa cinci zile. In tot acest timp, nici unul dintre ei nu a "incins" telefonul, iar rezultatul a fost exact conform asteptarilor.