PROMOVARE. In timp ce cantaretul a beneficiat de o invitatie nesperata din partea Angelei Gheorghiu in spectacolul BBC Proms, vedeta TVR 1 a stiut sa isi arate recunostinta difuzand la "Surprize" interviuri cu celebra soprana si sotul acesteia, Roberto Alagna.

Trambitata ca o mare victorie, aparitia lui Banica pe scena londoneza a fost considerata de organizatori doar un detaliu, el nefiind trecut pe afis. Ultima victorie de imagine a familiei Banica-Marin a fost concertul BBC Proms in care cantaretul a avut o aparitie episodica, dar foarte mediatizata la noi, alaturi de soprana Angela Gheorghiu. Pentru ca britanicii nu l-au considerat suficient de consacrat pentru a-l posta pe afisul evenimentului alaturi de celebra cantareata de opera si de alti artisti precum Lionel Ritchie sau Allison Balsom, aparitia pe scena de la Londra a lui Banica Jr. a fost intens promovata in presa de la noi, se pare, chiar de sotia sa. Zana Surprizelor si-a exersat cu brio talentul de P.R., reusind in acelasi timp sa-si arate si recunostinta fata de Angela Gheorghiu care l-a strecurat in programul BBC pe Banica Jr., desi era practic un anonim pentru publicul londonez. In prima editie a "Surprizelor" din acest an, vedeta TVR 1 a difuzat interviuri cu soprana si sotul acesteia, aducand inca o data in prim-plan evenimentul BBC Proms.

Dragoste si afaceri

Andreea si Stefan au devenit cuplul cu cea mai mare cota de piata din showbizul autohton. Pe langa dragoste, in familia Banica si afacerile infloresc din plin, cei doi stiind de minune sa-si negocieze imaginea. De la pretul exorbitant cerut, se pare, in urma cu cateva luni pentru aparitia in tandem intr-un spot publicitar, si anume 100.000 de euro, pana la promovarea in afara granitelor, totul le merge din plin celor doua vedete.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.