ABANDON. Fosta vedeta Pro TV-ista a fost nevoita sa renunte la postul de coprezentatoare a cantaretului in emisiunea "Revansa starurilor", fiind retinuta prea mult timp la filmarile sitcomului "Fast Food".

Proaspat inregimentata in Antena 1, Cosmina Pasarin a fost asaltata cu proiecte de seriale si emisiuni. Desi initial acceptase doua dintre propuneri, bruneta s-a vazut, din pacate, nevoita pe parcurs sa renunte la una dintre ele.

Fosta Pro TV-ista si-a anulat angajamentul de a aparea la "Revansa starurilor" pe postul de coprezentatoare a lui Pepe, pentru ca filmarile la sitcomul "Fast Food" ii ocupa mai mult timp decat prevazuse. Potrivit propriilor declaratii, Cosmina a ales serialul, intrucat le promisese producatorilor ca isi va trata cu seriozitate rolul pe care acestia i l-au acordat. In sitcom, vedeta interpreteaza o avocata. Alaturi de ea, pe genericul acestei productii vor mai aparea si numele Soranei si Alinei de la A.S.I.A., precum si al lui Liviu, fostul component al trupei L.A.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.