FITE. Locuitorii orasului Popesti-Leordeni au avut parte weekendul acesta de un adevarat festin muzical.

Andra, Anna Lesko si Taxi sunt cei care sambata seara au incins atmosfera la sarbatoarea care in fiecare an are loc pe 8 septembrie, semn al respectului orasenilor fata de semnificatia crestina a acestei zile: "sarbatoarea Sf. Marii". Unul dintre sponsorii festivitatii a fost si "groapa de gunoi" de la Glina care i-a bagat in buzunar lui Banica Jr. nu mai putin de 7.000 de euro.

Duminica a fost randul trupei Crush alaturi de Alexandra Ungureanu, al baietilor de la Proconsul.
Acestora le-a urmat sotul Zanei surprizelor care, spre deosebire de ceilalti invitati, a avut pretentii de megastar. In afara faptului ca si-a facut aparitia inconjurat de patru bodyguarzi care, chipurile, ii ofereau protectie, desi nimeni nu avea intentia de a-l ataca, (apropo, nu i s-a cerut nici un autograf) sotul Andreei Marin a cerut ca singura "cabina" existenta sa fie urgent eliberata. Nu a tinut cont de faptul ca acolo erau prezentatoarea spectacolului, Simona Nae, si cateva dansatoare.

Doar unu-i Banica Jr. si acela trebuie sa fie privilegiat. A intrat, a tras perdelele si a stat acolo ascuns pana ce Proconsul si-a terminat concertul. Unul de exceptie. Si daca tot vorbim despre asta trebuie sa spunem ca Stefan Banica Jr. a incasat in 45 de minute 7.000 euro cu TVA pentru meritul de a interpreta melodii care nici macar nu-i apartineau. Cum ar fi cele ale lui Harry Belafonte sau hituri din "Dirty Dancing". Sa nu aiba artistul un repertoriu propriu? Ba da. La Popesti-Leordeni Stefan a cantat si "Ani de liceu" melodie cu care a dezamagit intreaga suflare prezenta acolo.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.