Intr-un articol publicat pe internet, solistul trupei Luna Amara din Cluj, ii ataca pe Florian Pittis si trupa Phoenix. Mihnea Blidariu isi intituleaza articolul "O nesfirsita greata" si supararea lui vine de la faptul ca Florian Pittis a facut reclama pentru firma canadiana de minerit de la Rosia Montana, iar Phoenix a cintat pentru acelasi "Gabriel". Mihnea este un sustinator al miscarii de salvare care urmareste stoparea proiectului minier din zona. "Scriu acest articol dupa ce m-am intors de la gunoi, unde am aruncat toate casetele mele cu Phoenix si cd-ul cu Pasarea Colibri. Pentru ca Florian Pittis a facut reclama proiectului minier canadian de la Rosia Montana.

Pentru ca Phoenix cinta, pe bani, pentru acelasi proiect minier. Gata! S-a terminat. Toleranta zero, baieti. Marea voastra "dizidenta" s-a facut praf in punguta cu bani de aur de la Gabriel Resources. Pentru mine sinteti doar o alta confirmare ca acest popor e lipsit de coloana vertebrala. Legenda voastra, alaturi de toate celelalte legende cu ciobani sinucigasi si arhitecti zidindu-si nevestele, e doar o gluma. Una pe care v-ati facut-o voi, voua, si la care numai prostii si lacomii au ris. Mi-e greata", a scris Mihnea. Phoenix isi motivase prezenta la acea cintare prin faptul ca mineritul ar fi singura solutie pentru locuitorii de la Rosia Montana.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.