Actrita Ilinca Goia face parte din distributia serialului "Om sarac, om bogat", ce va fi difuzat din aceasta toamna la Pro TV. Ilinca va interpreta personajul Sofia, o femeie puternica, incoruptibila, cu principii bine conturate, incapabila sa insele sau sa dezamageasca. "Sofia Damian este o adevarata profesionista, pasionata de cariera si dedicata muncii sale pana la uitare de sine", spune Ilinca Goia despre personajul sau. "Este directa, precisa, sarmanta, eficace, nonsalanta, agera, sigura pe ea, cu o solidaritate colegiala si o mare iscusinta pur feminina, ceea ce-i confera un haz voit echivoc care m-a facut s-o indragesc la prima citire".
Un alt motiv pentru care actrita s-a implicat cu placere in acest proiect este faptul ca scenariul serialului "Om sarac, om bogat" i se pare bine scris si bine adaptat.

"Caracterele sunt diverse, puternice, captivante. Regizorii sunt toti tineri si inteligenti, talentati, pasionati, se completeaza reciproc intr-un fel ce sper sa ne transforme munca in placerea de a descoperi si sa ne fereasca de prea multe locuri comune. De asemenea, echipa actoriceasca este conceputa la mare inspiratie. Sunt incantata de toti colegii mei de platou indiferent de relationare sau varste, iar acest lucru e rarisim si, dupa parerea mea, trebuie celebrat si protejat ca atare. Cred ca va fi un mare succes si spun asta cu mare emotie, cu incantare, cu incredere", a spus Ilinca.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.