Paul van Dyk, cel mai bun Dj international al anului 2005

Paul van Dyk este un adevarat star in peisajul muzical international. El a fost proclamat, anul trecut, drept "Cel mai bun dj al Statelor Unite" (intr-un topul realizat de revista "BPM Magazine"). Paul a castigat si alte trei premii la evenimentul "Dancestar Awards - "cel mai bun dj international", "cea mai buna prestatie" si "cea mai buna coloana sonora a unui sport publicitar". Mai mult, tot anul trecut, Van Dyk a fost castigatorul "Oscarului mexican" avand o piesa pe coloana sonora a filmului "Zurdo". Un aspect inedit din cariera lui Paul este faptul ca el a fost primul artist din muzica electronica care s-a implicat intr-o campanie politica. Alaturi de Bono, Mary J. Blige, Lenny Kravitz si The Black Eyed Peas Van Dzk a participat la campania la "Rock the Vote", o manifestare menita sa-i incurajeze pe tinerii americani sa-si voteze alesii la alegerile prezidentiale.

Paul van Dyk s-a nascut in Estul Germaniei si a fost martorul ororilor comuniste petrecute in Berlinul de Est. La doi ani dupa caderea marelui zid al Berlinului, in 1991, artistul a concertat pentru prima data in fata unui public, la clubul "Tresor". Prima sa piesa, "Perfect Day", a fost lansata pe piata de abia cu un an mai tarziu. In 1993, dj-ul cucereste topurile cu primul hit de club al anului, "Love Stimulation". Melodia era de fapt un remix al piesei semnate Humate.

Mai tarziu, in 1998, primul sau album, "45 RPM", este lansat in Marea Britanie. Primul sau material discografic s-a bucurat de un succes imens, gratie hitului "For an Angel". Astfel, albumul semnat Paul van Dyk a ocupat prima pozitie a clasamentelor de specialitate atat in Germania cat si Marea Britanie simultan. De atunci, succesul l-a urmarit neincetat, Paul detinand in prezent, propriul sau studio de inregistrari, precum si emisiunea "Soundgarden", difuzata la Fritz Radio.

In deschidere vor mixa Rhadoo si Vania

Concertul de la Bucuresti face parte din turneul "Vonyc Session world Tour 2006". Cele mai cunoscute albume ale sale sunt "Vorsprung Dyk Technik", "Out There & Back", "Politics of Dancing", iar cel mai recent lansat este "Reflections". Ritmurile extraordinare mixate de Paul van Dyk vor fi completate, in deschidere, de Rhadoo si Vania. Accesul in sala se va face incepand cu ora 20.00. Pretul biletelor varieaza intre 44 Ron si 60 Ron. Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis. Evenimentele "The Mission" (www.themission.ro) sunt organizate in Romania de compania Pride Events. Foarte putine nume celebre din topul DJ-ilor straini nu au fost prezente la evenimentele "The Mission" Printe cei care au fost adusi in Romania prin "The Mission" se numara: Tiesto, Carl Cox, Sasha, John Digweed, Timo Maas, Paul Oakenfold, Erick Morillo, Armin van Buuren si altii.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.