Desi reteta nu este verificata, Sarah Jessica Parker, alias Carrie Bradshaw din serialul "Totul despre sex" ("Sex and the City"), vrea, pentru moment, sa se dedice doar cinematografiei, subliniind ca proiectele pentru marele ecran nu-i rapesc atat de mult timp, precum cele de televiziune.

"Atunci cand faci un film, esti ocupat pentru o scurta perioada de timp. In ceea ce priveste productiile de televiziune, acestea reprezinta o implicare pentru termen lung", a spus actrita, adaugand faptul ca si-a propus sa se dedice familiei sale - sotului sau, actorul Matthew Broderick, si fiului lor, James, de numai 3 ani.

Hollywood-ul are insa maniera sa de a contrazice deciziile starurilor. Recent, aceeasi poveste referitoare la timpul dedicat familiei s-a discutat si in caminul Jolie-Pitt, iar decizia a fost anuntata in presa. Angelina si-a parasit iubitul si a dormit la un hotel alaturi de cei trei copii, tocmai pentru ca Brad nu si-a petrecut destul timp cu familia lui. Actorul munceste din greu pe platourile de filmare pentru "Ocean's Thirteen", continuarea celebrei serii in care joaca alaturi de George Clooney.