Nu este vorba despre o orientare a lui Temisan catre rock'n'roll, ci despre faptul ca il va inlocui pe celebrul actor in muzicalul "Chicago", pus in scena la Teatrul National I.L. Caragiale. "Chicago", cel mai vizionat spectacol de teatru al stagiunii anterioare - mai mult de 20.000 de spectatori au umarit povestea lui Roxie Hart -, revine din octombrie cu o serie de surprize.
Una dintre acestea o reprezinta schimbarea celui care interpreteaza rolul principal masculin.
In stagiunea trecuta, Stefan Banica jr. a fermecat spectatorii in rolul avocatului Billy Flynn.
Maia Morgenstern, Carmen Ionescu, Monica Davidescu, Ilinca Goia, Anca Turcasiu, Andrei Duban, Silviu Biris, Ioan Andrei Ionescu, Vasile Calofir, Radu Captari vor avea, incepand din aceasta stagiune, un nou coleg de scena. Aurelian Temisan va debuta pe scena Nationalului bucurestean in rolul avocatului Billy Flynn.

"Schimbarea unuia dintre protagonisti de la o stagiune la alta este o practica obisnuita in lumea muzicalului. Chiar si in varianta de pe Broadway a muzicalului "Chicago" s-a produs o schimbare a protagonistului, interpretat in alte stagiuni de catre David Hasselhoff; incepand cu aceasta stagiune, rolul avocatului Billy Flynn va fi interpretat de cantaretul Usher", motiveaza oficialii Occidental Consulting decizia lui Stefan Banica de a parasi echipa "Chicago".

Rolul avocatului nu este o noutate pentru Aurelian Temisan, el fiind deja familiarizat cu personajul inca din perioada castingurilor. Atat el, cat si Stefan Banica jr., au trecut de preselectia initiala pentru rolul Billy Flynn din luna iunie 2004, insa, din pricina unui proiect aflat in derulare in Germania, integrarea lui Aurelian Temisan in acest muzical nu s-a putut materializa la momentul respectiv. Debutul in "Chicago" nu este numai o premiera in viata actorului cantaret, ci si o premiera in viata familiei Davidescu-Temisan. Aurelian va juca pe aceeasi scena alaturi de sotia lui, Monica Davidescu. Temisan (Billy Flynn) este aparatorul Monicai (Roxie Hart, o sotie adulterina, adusa in boxa acuzatilor pentru ca si-a ucis sotul).

Organizatorii sunt siguri ca Temisan va cuceri publicul intocmai precum predecesorul sau.
In stagiunea trecuta, muzicalul "Chicago" a fost unicul spectacol care a beneficiat de cate o reprezentatie in fiecare saptamana.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.