Omul de afaceri Peter Imre si Marina Melescanu, fiica liderului liberal Teodor Melescanu, si-au unit destinele. Cei doi au ales sa se casatoreasca civil, vinerea trecuta, la Primaria sectorului 1, iar casatoria religioasa a avut loc sambata, la Biserica Lutherana din Capitala.

Spre deosebire de Irinel Columbeanu, Peter Imre a vrut o nunta discreta, la care presa nu a avut acces. Atat la cununia civila, cat si la cea religioasa, intrarea s-a facut pe baza de invitatie, iar mai multe garzi de corp au avut sarcina sa-i tina pe curiosi la distanta (foto). Petrecerea a avut loc tot intr-o atmosfera intima, la Palatul Snagov.

Mirii au anuntat ca banii stransi vor fi donati unor case de copii. Printre invitati s-au numarat omul de afaceri Dinu Patriciu si sotia, Ioana Tariceanu, care a venit fara sotul sau, premierul Calin Popescu Tariceanu, Gyorgy Frunda, ministrul Sebastian Vladescu sau scriitorul Dinu Sararu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.