Din spirit de solidaritate, cel mai mediatizat cuplu de Hollywood a decis sa nu se casatoreasca pana in momentul in care semenii lor vor fi eliberati de constrangeri, informeaza Reuters.

Brad si Angelina nu se vor casatori decat atunci cand vor fi ridicate restrictiile impuse de stat asupra institutiei casatoriei. In semn de protest, actorul de 42 de ani isi doreste ca fiecare sa poata fi liber sa-si aleaga consoarta, nefiind constrans de probleme de ordin sexual, religios, care tin de conditia sociala sau institutionale. "Angie si eu ne vom casatori atunci cand atunci cand si concetatenii nostri, care intampina la ora actuala constrangeri de ordin institutional, vor putea face acest pas", a declarat actorul pentru numarul din octombrie al Esquire Magazine. In cadrul interviului actorul face referire la cincisprezece lucruri pe care oricine ar trebui sa le stie.

Tot in interviu, Brad vorbeste si despre copiii sai adoptivi, Maddox, de 5 ani si Zahara de 1 an, fara de care Pitt spune ca nu si-ar putea concepe viata.
"Nu pot trai fara copiii mei. Maddox si Zahara sunt sangele meu asa cum si eu sunt sangele lor".
Brad Pitt, care joaca rolul unui globbe-trotter in "Babel", o drama care va fi curand lansata pe marile ecrane, sustine ca cel mai bun mod de a-ti creste copiii este acela de a nu-i sufoca cu propriile dorinte.

"Nu incerc nicidecum sa-i sufoc cu dragostea mea sau sa le impun propriile mele pareri", a declarat actorul, adaugand ca atat timp cat nu isi fac rau, copiii Jolie-Pitt sunt lasati sa faca cam ceea ce vor. Desi Shiloh-Nouvel, cea mai mica dintre copiii familiei, si singurul copil natural al celor doi, este inca bebelus, Brad spune ca Maddox si Zahara apreciaza libertatea pe care o au de la parinti. "Este foarte important sa le acorzi timp copiiilor, sa le vorbesti si, in primul rand, sa-i asculti. Sigur ca mai fac si greseli inerente copilariei insa am intotdeauna o tactica care merge de minune. Atunci cand stam de vorba le spun ca mai au doar trei minute sa marturiseasca, altfel nu mai stau de vorba cu ei" isi descrie actorul reteta magica pentru cresterea copiiilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.