Dupa un an full de adrenalina, interventii, show-uri si filmari, George Vintila a decis ca e timpul sa ia o pauza si sa fuga undeva. Fara sa stea prea mult pe ganduri, DJ-ul ProFM a decis ca cea mai buna destinatie ar fi Germania: are acolo o verisoara pe care nu o vizitase de 16 ani.

Inainte de a apasa pedala si de a intinde-o spre Hamburg, George s-a oprit la prietenii lui de la Sibiu. Cu un generator, niste boxe si provizii in spate, gasca vesela a urcat pe dealul Gusteritei, unde au petrecut pana in zori de zi.

Nu mai este un secret pentru nimeni ca lui George ii plac la nebunie masinile si adora sa le alerge.
Singura sa problema sunt… radarele din Romania, care nu prea te lasa sa iti faci de cap pe autostrada.
In Germania, insa, George a uitat de aceste piedici. "Ce mi-a placut cel mai mult? Autostrada fara limita de viteza!

Toata lumea alerga pe sosea cu '200 si>> la ora. Depinde cat te tinea masina…", spune George cu privirea copilului care iti povesteste despre jucaria sa preferata.

Ca barbat, nu poti sa mergi in Hamburg si sa nu dai o tura pe Reeperbahn. Pentru cei care nu stiu, aici exista o strada unde poti gasi femei doar in vitrina.

Trebuie doar sa o alegi pe cea care iti place. "Singurul lucru care le lipseste cu desavarsire nemtilor sunt femeile frumoase. In acele vitrine nu am vazut nimic care sa imi atraga atentia in afara de faptul ca aveam senzatia ca domnisoarele fac reclama la termopane. Spun asta pentru ca fiecare potential client era abordat prin 'intermediul>> unui termopan deschis."

Dupa cinci zile petrecute la Hamburg, George s-a urcat in masina si a dat o fuga pana la Praga, pentru a-i face o surpriza fratelui sau, care isi serba ziua de nastere.

George s-a infiintat la usa lui Marius sub pretextul ca este de la room service, iar "pestele" a muscat momeala din plin. Tot restul zilei, cei doi s-au perindat prin Praga si si-au satisfacut poftele… vestimentare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.