Cosmin Cernat si Dana Razboiu vor fi amfitrionii emisiunii Stele de... 5 stele. ''Am fost foarte incantata cand Ioan Duma (realizatorul emisiunii) mi-a propus sa prezint alaturi de Cosmin. Dupa plecarea mea de la stiri, mi-am dorit sa fac divertisment, iar Stele de... 5 stele este o emisiune foarte iubita de public. Asa ca nu am stat prea mult pe ganduri. In plus, Cosmin mi-e si un foarte bun prieten, iesim deseori impreuna cu familiile, iar copiii, Victor si Ayana, se stiu si se joaca impreuna atunci cand ne intalnim", ne-a marturisit Dana.

Dupa ce a prezentat alaturi de o actrita, Ioana Moldovan, Cosmin se vede in postura de a fi coleg de platou cu o fosta stirista. E convins, insa, ca emisiunea va avea acelasi succes, luand experienta personala ca exemplu.

''Si eu, un jurnalist de presa sportiva, am acceptat provocarea de a face divertisment, iar aprecierile publicului au fost peste asteptarile mele. Dana a trecut deja printr-o faza intermediara, cu emisiunea Meseria - Vedeta, iar telespectatorii o iubesc. In Spania si in Italia, mare parte dintre prezentatorii de divertisment au trecut pe la stiri, fapt care i-a ajutat mult.

La stiri, crainicul invata sa stapaneasca foarte bine jocul cu camera". Dana se va intalni in platou, la prima editie, care va fi pe 22 septembrie, cu mari stele ale muzicii si divertismentului: Aura Urziceanu, Nae si Vasile, Analia Selis, Gina Pop, Jean Constantin, dar si ambasadorul peruan la Bucuresti, Elard Escala.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.