In Statele Unite va aparea cit de curind o carte incendiara despre viata "de budoar" a actritei Angelina Jolie, o biografie semnata de Jenny Shimizu. De origine cambodgiana, aceasta a fost, timp de mai multi ani, iubita renumitei actrite care, intr-adevar, nu a ascuns niciodata faptul ca este bisexuala. Numai ca din viitorul volum semnat de Shimizu reies si alte amanunte extrem de picante, mai putin cunoscute, referitoare la "obiceiurile sexuale" ale celor doua iubite.

Astfel, dupa ce povesteste cu lux de amanunte cum a cunoscut-o pe Jolie, la inceputul anilor `90, pe platourile de filmare de la "Foxfire", Jenny Shimizu arata cum a inceput si apoi cum a evoluat legatura lor.

"A fost o relatie foarte intensa", a scris ea in volumul din care a dat publicitatii citeva fragmente pe un site Internet. De asemenea, a mai povestit cum, pe vremea cind "se iubeau", ele mergeau impreuna in cluburi destinate sado-masochistilor, unde se ofereau sa participe la orgii, dar si in cele de striptease, pentru a-si inflacara imaginatia. Ramine de vazut cum va reactiona Brad Pitt la aparitia viitoarei carti, din care reiese cu claritate ca Angelina nu este nici pe departe doar o simpla mama preocupata de scutecele bebelusului sau.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.