Dupa ce s-au despartit, Oana Roman si Cornel Pasat au fost extrem de mediatizati si n-au pierdut niciun prilej sa declare ca nu se vor mai impaca niciodata. Insa, iata ca lucrurile nu stau tocmai asa. Cei doi fosti indragostiti continua sa se afiseze impreuna pe la tot felul de evenimente.

Dupa ce au venit (separat!) la prezentarea unor produse cosmetice, fiica lui Petre Roman si stripper-ul au stat de vorba destul de mult, zimbind si prezentind simptomele unor oameni care inca se mai iubesc. De altfel, prieteni de-ai Oanei sustin ca dansatorului erotic nu i-ar displacea o reimpacare cu fosta lui iubita si incearca pe toate caile sa-i fie din nou aproape. Cum nici Oana nu si-a gasit un partener si pot fi vazuti tot mai des impreuna, n-ar fi de mirare ca din spuza iubirii ascunse sa izbucneasca, din nou, ditamai vilvataia! Pasat s-a intors, de curind, dintr-o vacanta in Italia, dar le-a marturisit amicilor ca i-a fost dor de Oana.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.