Cateva ziariste si-au dorit sa iasa din anonimat. Si, chiar au reusit, dar nu pentru ca ar fi fost vreun pui de Eminescu, ci pentru ca s-au cuplat cu V.I.P.-urile. De la noi au o bila neagra, asta e clar!

In ultima vreme, tot mai multe truditoare ale condeiului s-au aflat pe prima pagina a ziarelor de scandal. Fac ele ce fac, mai dau o bluzita jos, mai o declaratie-soc, mai o iubire interzisa cu un ambasador strain si gata!, peste noapte, ajung in centrul atentie.

PIONIERA

Le intereseaza ce fac cu viata lor, mai trist este ca ne fac breasla de ras. Floriana Jucan poate fi considerata o adevarata "deschizatoare de drumuri". Jurnalistei, pe atunci angajata Evenimentul Zilei, i-a placut sa socheze prin relatiile amoroase avute cu oameni politici, printre acestia regasindu-se si fostul ambasador al Elvetiei la Bucuresti, Jean-Pierre Vettovaglia. Dupa ce legatura dintre cei doi a devenit publica si reprezentantul din Tara Cantoanelor si-a depus demisia, se poate spune, fara putinta de tagada, ca Floriana Jucan a devenit un nume cunoscut. Mai apoi, legatura cu Gheorghe Vasile, cunoscut drept Gigi Kent, unul dintre cei mai puternici oameni din lumea interlopa a anilor ’90, i-a sporit notorietatea.

"IDIOTUL"

In urma cu doua saptamani, revista X-Magazin a prezentat pe larg relatia dintre Adrian Mutu si bruneta care ii trimitea SMS-uri erotice, pe numele sau Ioana Popescu. Tot ziarista. Ioana l-a cunoscut pe Mutu anul trecut, cand dorea sa redacteze un material despre despartirea dintre el si fotomodelul Moran Atias. Cum Mutu nu ii raspundea la telefon, Ioana i-a trimis o ploaie de SMS-uri. Au urmat mai multe telefoane de ambele parti. Conform spuselor ei, Adrian i-ar fi cerut Ioanei sa-l viziteze in tinuta sexy: "Am vorbit despre toate lucrurile posibile. Chiar si despre 'Idiotul>>. Apoi discutia a ajuns la masaje... Eu m-am oferit sa ii fac masaj in sufragerie. El a vrut in dormitor. L-am urmat. S-a dezbracat si mi-a cerut sa il dau pe spate cu o crema. Am inceput sa ne sarutam. I-am simtit buzele senzuale... Saruta exceptional!", concluzioneaza ea.

Unii afirma despre Ioana ca ar fi facut declaratiile tocmai pentru a-si promova trupa din care face parte, Ecstasy. In plus, viseaza sa devina o mare actrita, ca doar nu degeaba este nepoata actorului Emanoil Petrut.

Laura Andresan, demisa in direct

Laura Andresan a sarit in ochi abia dupa ce si-a dat in petic in emisiunea lui Dan Diaconescu ( OTV). Pe parcursul acelei interventii, fosta angajata a cotidianului Curentul l-a acuzat pe vicepresedintele PD, Liviu Negoita, de hartuire sexuala. De asemenea, a declarat ca, prin patul sau, ar fi trecut "n" politicieni, reprezentanti ai partidelor PSD si PNL. Ce a urmat, se stie… Laura a fost demisa de la ziarul cu pricina, in direct, dar de foame n-a murit. Rapid, ea a devenit protagonista unui pictorial fierbinte intr-o revista dedicata barbatilor, Penthouse. Drept multumire, a fost rasplatita cu un implant de silicoane, pe care nabadaioasa vedeta l-a expus generoasa in cadrul unor spectacole erotice. Anul trecut, vedeta porno a revenit in centrul atentiei. De aceasta data, Laura a fost surprinsa pe cand isi facea de cap in compania unor fotbalisti romani. Ba, mai mult, diva a acordat, contra cost, fireste, un amplu interviu unui ziar britanic, in care a sustinut faptul ca Adi Mutu s-a drogat.

PROCES

Catalin Botezatu patimeste, de patru ani, din cauza unei gazetarite,Virginia, careia i s-au aprins calcaile dupa creatorul de moda. In zadar a incercat Catalin sa o lamureasca de faptul ca sentimentele ei nu sunt impartasite. A continuat sa-l sufoce cu SMS-uri, in care trecea de la iubire la ura intr-un timp-record. Vazand ca n-are scapare, designerul a dat-o in judecata pentru hartuire. Credeti ca fata s-a potolit? Aiurea. Desi procesul e inca pe rol, dragostea Virginiei nu a palit nici o clipa: "Nici acum, dupa patru ani, nu a renuntat la mine. Ma suna si nu raspunde sau trimite zeci de sms-uri. Uneori stau si ma gandesc ce o fi in capul ei", a declarat Bote. Ce-i drept, ziarista a aparut si la televiziune, asa ca si-a luat doza de reclama. Mai nou, am vazut-o la emisiunea "Monica" (Prima TV) cu un bebelus in brate, dar n-a vrut sa dezvaluie identitatea tatalui. Botezatu zice ca nici macar nu a pupat-o. Oare al cui o fi?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.