Muzica romaneasca, un domeniu cat se poate de controversat

Industria muzicii romanesti se poate lauda cu doi tineri foarte talentati. Marius Moga, supranumit "fabrica de hituri" si Mihai Ogasanu. Baietii si-au pus amprenta pe cativa artisti, care se bucura momentan de foarte mult suces, cum ar fi Loredana, in cazul lui Ogasanu sau Morandi, in cazul lui Moga.

In ultima vreme insa, intre cei doi a intervenit un soi de concurenta care s-a transformat in invidie si antipatie. Invitat zilele trecute de Catalin Maruta, la emisiunea Tonomatul DP2, Mihai a spus ca Marius l-a sunat si l-a amenintat, acuzandu-l ca i l-a "suflat" pe jamaicanul Lennox BUPPY Brown.

Am aflat insa ca nu este vorba despre nici o disputa intre cei doi. Mihai spune ca "e loc destul pentru toata lumea si nu asta e scopul sa te bati pe suprematie. Marius imi este foarte bun prieten". In replica, Marius ne-a declarat ca il cunoaste pe Mihai si ca era o vreme cand faceau schimb de experienta. "Inainte sa aud aceste vorbe din partea lui puteam chiar sa spun ca suntem prieteni. Am fost la el acasa si am facut, daca pot sa spun asa, schimb de experienta, si nu ma asteptam sa spuna ca l-am amenintat. Este adevarat ca l-am sunat de sarbatori, cand era in Grecia, si i-am spus sa nu mai vorbeasca aiurea ca lumea interpreteaza. BUPPY a venit in Romania atunci cand eu eram in America si a trebuit sa ma astepte cateva zile. Intre timp, ca sa nu se plictiseasca a inregistrat doua piese cu Mihai, care probabil vor aparea pe piata. Eu am o alta colaborare cu el, dar nu l-am acuzat niciodata pe Mihai ca mi l-a furat pe Lennox", ne-a spus tanarul Moga.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.