Postul B1 TV pregateste lansarea unui serial romanesc, in care vedeta va fi Monica Barladeanu, romanca ajunsa la Hollywood.

Alaturi de aceasta, ofertata a fost pentru un rol principal si Oana Zavoranu, fata rea din telenovele.

Preocupata in prezent cu inregistrarea primului sau album solo, iubita lui Pepe a refuzat, motivand, printre altele: Intr-adevar, am fost contactata pentru a juca in acel serial, dar am refuzat. Eu am vrut sa iau o pauza de la filmari. Nu puteam sa plec de la postul care este cel mai tare in productia de telenovele, ca sa ma duc la o televiziune aflata la inceput de drum in acest domeniu. In plus, stiu ce inseamna filmarile. De altfel, am primit mai multe oferte atat pentru a juca in filme, cat si in telenovele, dar pentru mine cel mai important in acest moment este primul meu album solo. Din aceasta toamna, voi prezenta si o emisiune, si va trebui sa ma ocup serios si de aceasta. Oana nu a ascuns faptul ca, din punctul sau de vedere, un rol negativ intr-un film este mai interesant si mai greu de jucat.

Obligata sa locuiasca si cu mama sa

Oana s-a referit si la procesul in care isi disputa averea cu mama sa, a doua infatisare urmand a avea loc la sfarsitul acestei luni: Procesul este de fapt cu firma mamei mele. Am ajuns in instanta tocmai datorita faptului ca nu a existat o alta solutie, desi am incercat.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.