Moga, proaspat intors din America, isi ocupa momentan timpul cu cateva fete frumoase de pe la noi, cum ar fi Corina, Cream, Anda Adam, Dana Nalbaru sau Lili Sandu. Talentatul compozitor este "tinut" de tinerele fete in Romania, pentru finalizarea proiectelor incepute cu fiecare dintre ele. Printre altele, se conceantreaza asupra lui Morandi, care se lanseaza zilele acestea in Franta, Italia si Germania.

Moga va parasi din nou Romania peste doua saptamani cu destinatia SUA. El a semnat un contract cu Universal Pictures si urmeaza sa faca muzica de film. "Am facut un rock agresiv si o muzica populara combinata care le-a placut foarte mult americanilor si care au spus ca s-ar potrivi de minune pentru scenariul unui film de groaza sau de actiune". El ne-a mai spus ca "am facut doua piese R&B pentru Jessica Simpson, iar acum umeaza sa vedem cum se va desfasura colaborarea noastra". Si dupa ce a cucerit-o pe Jessica cu talentul sau, Marius s-a intalnit cu textierul lui Snoop Dogg, despre care ne-a spus ca "probabil o sa lucrez niste piese cu el".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.