Catrinel Sandu, cea care incearca sa ne demonstreze ca "nu este blonda", la National Tv, va petrece ziua indragostitilor singura. Si asta nu pentru ca s-ar fi despartit de iubitul ei, tenismanul Gabriel Trifu, ci pentru ca acesta este plecat intr-un turneu. Asa ca, frumoasa bondina se consoleaza cum poate.

"Am vorbit cu cateva prietene care au ramas si ele singure, pentru ca si iubitii lor sunt plecati, si-am hotarat sa mergem sa ne distram impreuna la discoteca", ne-a marturisit vedeta. Tot cu prietenele isi va pretrece si Valentine’s Day, de data aceasta intr-un restaurant select din Capitala."

Chiar daca este o seara destinata indragostitilor, pentru noi va fi in totalitate, o seara pentru gagici", ne-a mai spus Catrinel. Cu toate ca-i este greu fara iubitul ei, Catrinel nu este suparata ca a plecat de langa ea.

"Cel mai frumos cadou de Ziua Indragostitilor din partea lui Gabriel este sa vina cat mai tarziu din turneu, pentru ca asta demonstreaza ca se descurca bine", spune blonda.

Cat despre cadoul ei pentru Trifu, aceasta nu s-a gandit inca la ceva anume, considerand ca dragostea ei este suficienta. Catrinel mai vrea sa-si deschida si o scoala de dans, numai ca are cateva piedici: "tot incerc sa gasesc un spatiu adecvat, central, numai ca este destul de scump, iar investitia este destul de mare si nu am suficiente resurse financiare", ne-a mai marturisit Catrinel. Si chiar daca nu are destui bani, nu este dispusa sa intre in parteneriat cu o alta persoana, dorind sa-si faca afacerea pe "spatele ei".

In momentul in care am sunat-o, Catrinel inregistra pentru emisiunea "Noi nu suntem blonde", de la National tv alaturi de Gina Pistol.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.