De curand, Emanuel s-a mutat in casa noua. Acum se poate relaxa intr-un apartament spatios, cu trei camere, din zona bulevardului 13 Septembrie. Bucuria cantaretului a fost insa destul de repede potolita de avantul pustoaicelor din cartier, care cum au aflat ca s-a mutat o vedeta in zona nu il mai scapa din ochi. Astfel, Emanuel nu mai are parte de liniste. Fetele il suna mai tot timpul la interfon pentru autografe sau doar pentru a vorbi cu el cateva minute. Emanuel ne-a spus ca nu ii ramane altceva de facut decat sa le refuze politicos de fiecare data, pentru ca nu ii face placere sa fie deranjat acasa.

In schimb, el le invita pe fete la concertele lui, unde pot obtine cate autografe si fotografii vor, fara sa se simta el hartuit. Momentan, el a devenit ceva mai norocos intr-o anumita privinta: i s-a defectat interfonul, asa mai are parte de ceva liniste la el acasa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.