Vineri seara, trupa Laguna, compusa din Nicoleta Luciu si Anca Florea, si-a lansat in club Twice noul album "Cand noaptea vine".
Scenariul evenimentului prevedea, pe langa un recital ce continea piesele noi, si o sedinta foto pe o canapea rosie asezata pe scena clubului, fanii putandu-se astfel poza alaturi de cele doua frumoase cantarete. Avand in vedere ca acestea si-au intarziat aparitia, iar fanii nu s-au prea inghesuit sa umple clubul, vedetele prezente la lansare, Dani Alexandrescu (K1), Silvia si Dan Lazarica (Etno), s-au instalat pe la separeuri la un pahar de vorba.

Teo Trandafir, alaturi de echipa emisiunii sale, s-a retras intr-o incapere din fundul localului, la care a inchis usa de acces, nedorind ca vreun ochi indiscret de fotograf sau fan sa ii tulbure buna dispozitie.
Pe acea usa s-au fatait si pustoaicele de la Ooops, care prindeau de fiecare data ocazia sa se lase fotografiate ori pupandu-se, ori vorbind la mobil.
Teo si petrecaretii din jurul sau nu au permis nimanui sa intre in separeu, trimitandu-l chiar pe Vlad, solistul de la ZOB, sa le aduca prajituri de la protocol.
Ulterior, pentru a putea ajunge pe scena, Teo a trebuit sa fie escortata de echipa sa afara din club pentru ca, prin alte culoare si birouri, sa ajunga direct pe scena unde s-a pozat alaturi de Nicoleta si Anca pe canapeaua rosie, evitand sa dea ochii cu publicul din ce in ce mai numeros. De sedinta foto inedita au avut parte si fanii trupei. Oricine a dorit sa aiba aceasta amintire a avut ocazia sa stea in acelasi cadru cu frumoasele cantarete.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.