Suri Cruise si-a facut debutul in forta in lumea celebritatilor. Postul de televiziune CBS a difuzat in premiera fotografiile a caror protagonista este fiica actorilor Tom Cruise si Katie Holmes.

Desi editia Vanity Fair, care o are pe coperta pe Suri, a aparut abia ieri la standurile de presa, fotografia difuzata de CBS - desemnat exclusiv de publicatie pentru a promova "pretiosul" pictorial - a facut deja inconjurul lumii.

Pictorialul de 22 de pagini este realizat de fotograful starurilor, Annie Leibovitz, iar pentru coperta a fost aleasa o fotografie in care Katie si Tom zambesc, iar Suri trage cu ochiul la parintii ei, protejata fiind de jacheta de piele a celebrului ei tata.

Potrivit imaginii din Vanity Fair, prestigioasa publicatie a grupului Condé Nast, fetita are parul negru si ochii albastri si seamana izbitor cu mama ei. Pictorialul a fost realizat la resedinta lui Tom Cruise din Telluride.

Fotografiile vin la patru luni si jumatate de la nasterea lui Suri si pun capat speculatiilor aparute in presa, unele publicatii contestand chiar existenta copilului.
Aparitia in media a fetitei lui Tom Cruise nu a fost, se pare, numai o forma de publicitate pentru Vanity Fair, ci si o garantie a succesului moderatorului CBS, Katie Couric, prima femeie care a debutat ca prezentator al unui jurnal de stiri difuzat de o importanta retea de televiziune din Statele Unite.

"Am stiut de la inceput ca acest show va starni interesul audientei si ca toata lumea va fi curioasa sa vada debutului lui Katie", in acest fel impletindu-se de minune cele doua premiere ale serii, a precizat pentru Reuters ofiterul de presa al CBS, adaugand ca Tom si Katie nu au cerut bani pentru pictorialul fiicei lor, si cu atat mai putin nu s-a discutat despre o posibila donatie catre institutiile caritabile. Desi s-au vehiculat sume care ating milioane de dolari, "revista nu a platit nimic pentru fotografii", spre deosebire de People Magazine, care a platit milioane de dolari pentru a publica fotografii cu Shiloh-Nouvel, fetita cuplului Jolie-Pitt.