Prezentatoarea emisiunii "Verissimo" de pe postul B1 Tv, Gina Ivascu, va intra in afaceri. Chiar daca televiziunea este prima ei dragoste, din punct de vedere profesional, ea considera ca in viata trebuie sa faci, sau macar sa incerci, tot ceea ce iti place. Absolvirea unei facultati cu profil economic, management si relatii internationale i-a dat curajul sa se avinte in riscanta lume a tranzactiilor financiare: Gina isi va deschide in curind un centru de infrumusetare. Ideea pe care o va introduce pe piata de gen, saturata de oferta si cam saraca in cerere, se potriveste zicalei "ceva ce nu a mai vazut nici Parisul".

Pe scurt, la baza acestei tarasenii va sta consilierea estetica. Clientul beneficiaza de servicii obisnuite oricarui salon, insa acestea vor fi "asortate" spiritului Occidental. In plus, stilisti vestimentari avizati, make-up artisti asemenea si hair stilisti specializati pentru fiecare tip de coafura vor sta la dispozitia celor interesate sa devina frumoase in adevaratul si complexul sens al cuvintului. Si, pentru ca isi doreste sa inceapa cu dreptul, numele salonului va fi acelasi cu inscriptia formata din trei litere de pe numarul de inmatriculare al masinii, care, de-a lungul timpului, i-a purtat noroc, si care, pura coincidenta, in spaniola inseamna "azi", adica, "Hoy".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.