Duminica, la ora 14,30, Mihaela Radulescu, aceasta "firsth class show lady" a Antenei 1, revine pe micul ecran cu binecunoscuta-i emisiune, "Duminica in familie".

Pe formatul cunoscut au fost grefate citeva noutati dintre care, cea mai amuzanta este aceea intitulata "Balonul lui Damocles", aluzie la sabia din legenda... Invitatul principal al fiecarei emisiuni - o celebritate, in mod cert! - va fi "mitraliat" cu intrebari incomode. Felul in care va raspunde ii poate atrage o recompensa sau o "amenda". In orice caz, va avea tot timpul deasupra capului doua baloane: unul incarcat cu alintaturi (flori, confetti, petale parfumate), altul cu surprize mai mult sau mai putin neplacute (praf, malai, faina, sare, apa). Depinde numai de el care anume i se va deserta in cap! "Dosarele duminicii in familie" va fi o alta noutate, constind in reportaje despre lucruri iesite din comun. Telespectatorii vor putea sa contribuie direct la bunul mers al emisiunii, trimitind poze si filmulete pe tema "Familia mea traznita".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.