INCERCARE. Vria grilelor de toamna a cuprins-o si pe Carmen Bruma, care a fost surprinsa de paparazzii "Averea" intrand pe usa Antenei 1.

Desi se da fidela postului la care lucreaza de mai multi ani, respectiv la Realitatea, bruneta isi incearca norocul si la alte posturi tv. Pana la urma, care da mai mult e mai interesant.

Tinuta provocatoare

Marti dupa-amiaza, in jurul orei 17.30, paparazzii "Averea" au surprins-o pe Carmen Bruma parcandu-si Dacia, in Baneasa, vizavi de cladirea Antenei 1. Imbracata destul de provocator, prezentatoarea stirilor sportive a incuiat masina si s-a angajat in traversare. Considerata una dintre cele mai fidele angajate ale unei televiziuni, Carmen se afla in Baneasa pentru probe video in scopul angajarii. Initial, s-a discutat despre includerea sa in echipa noului matinal. Potrivit surselor din Antena 1, bruneta a fost invitata la discutii chiar de catre directorul Sorin Oancea, care ar avea un format special pentru ea, ce ar putea debuta chiar in aceasta toamna, daca totul merge conform planului.

Carmen Bruma nu se afla la prima sa vizita la televiziunea din Baneasa. Ea a fost vazuta in repetate randuri la negocieri, dar nimic nu s-a materializat pana acum. De fiecare data insa a negat cu vehementa ca si-ar fi incercat norocul la Antena 1. Contactata telefonic, bruneta a refuzat sa vorbeasca despre acest episod, desi fotografiile graiesc de la sine.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.