INLOCUIRE. Din toamna, pe intervalul orar patronat de Teo, va fi difuzat serialul "Om sarac, om bogat". In afara lui Horia Brenciu si a Iulianei Luciu (sora Nicoletei), din distributia serialului mai face parte si Nicoleta de la HI-Q.

Nicoleta Luciu, Andra si Cristina Rus sunt doar cateva dintre cantaretele care au ales sa faca si televiziune. Partea feminina a trupei HI-Q, respectiv Nicoleta Dragan, a fost distribuita in "Om sarac, om bogat". "Imi place foarte mult personajul pe care-l interpretez si trebuie sa spun ca mi-am facut deja foarte multi prieteni din echipa serialului. M-am apropiat de toti colegii cu care lucrez si pot sa spun ca acest lucru ma ajuta sa fiu relaxata. Intamplarea a facut ca persoana care-mi este cea mai buna prietena in serial sa-mi devina buna prietena si in viata de zi cu zi.

Raluca Popescu, cea care o interpreteaza pe Maria, este o persoana extraordinara, lucru care a facut sa ne apropiem foarte mult", spune Nicoleta. Rolul pe care Nicoleta trebuie sa-l interpreteze in acest serial este acela al unei fete vesele si pline de viata, al unei prietene bune care stie sa dea sfaturi atunci cand este nevoie de ele - lucru deloc greu de realizat pentru cantareata.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.