PSEUDOVEDETA. Desi a lasat sa para ca a fost ofertata, Cosmina Pasarin a ajuns la Antena 1 prin interventii personale. Potrivit unor surse din postul tv, fosta fata de la Meteo s-a ales cu un salariu minim in ograda concurentei din simplul motiv ca a fost data afara de la fostul loc de munca, respectiv Pro TV.

Se pare ca actualul venit lunar al Cosminei abia se ridica la 1.500 de euro in conditiile in care aceasta a fost angajata atat ca actrita in noua telenovela produsa de Valeriu Lazarov, cat si ca ajutor al lui Pepe in emisiunea "Revansa Starurilor". Unii ar spune ca este suficient daca se ia in calcul faptul ca la Pro TV avea un salariu sub 1.000 de euro, insa munca prestata acolo cu cea pe care o va face in Baneasa nu cunoaste termen de comparatie.

Luata la bani marunti, fosta protevista incaseaza in jur de 20 de milioane de lei vechi lunar pentru orele petrecute pe platourile de filmare si aproximativ 800 euro pentru rolul de coprezentatoare. In ambele cazuri, producatorii acuza bugetul mic.

Legile showbizului

Explicatia pentru un venit atat de modest, comparat cu cel al altor vedete din post al caror salariu minim este de 3.000 euro, pare simpla. Potrivit zvonurilor, Pasarin nu a fost ofertata asa cum s-a vehiculat in ultima vreme, ci a ajuns in randul concurentei in urma unor demersuri si interventii pe care chiar ea le-a facut.

Mai mult, felul in care s-a despartit de echipa Pro i-a cam afectat reputatia. Legile nescrise ale showbizului spun ca valoarea unei vedete care ajunge sa fie data afara de la locul de munca scade dramatic. In consecinta, dreptul la negocieri cu urmatorul angajator dispare. Surse din Baneasa confirma ca asta s-a intamplat si cu Cosmina Pasarin. Cert este ca, dupa o vacanta prelungita de-o vara, timp in care ofertele nu au curs asa cum s-ar fi asteptat, bruneta va intra in paine alaturi de cei care pana acum cateva luni reprezentau concurenta.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.